adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?

Tüm Spor - Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Lille ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip Kadıköy'de kendi taraftarı önünde turu geçmeyi istiyor. Youssef En-Nesyri, Allan Saint Maximin gibi yeni

Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille ile zorlu karşılaşmaya çıkacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan karşılaşmada sarı-lacivertli ekip turu geçmek için 2 farklı skorla (2-0, 3-1, 4-2 gibi) maçtan galip ayrılması gerekiyor. Lille'i elediği takdirde play-off'a kaldığında muhtemel rakibi Slavia Prag ile Union Saint Gilloise maçının galibi ile eşleşecek. Futbolseverler arama motorlarında Fenerbahçe Lille maçının şifresiz hangi kanalda olacağını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?

FENERBAHÇE - LİLLE ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe - Lille rövanş maçı şifreli olarak Exxen platformundan canlı yayınlanacak. Maçı izlemek için Exxen'e abone olmanız gerekiyor. 

FRANSIZ KANALI MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLAYACAĞINI DUYURDU

Fransız RMC Découverte France kanalı Fenerbahçe Lille maçını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

EXXEN GÜNCEL ABONELİK FİYATLARI

Exxen güncel abonelik fiyatları;

Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen + ExxenSpor şeklinde satılan aboneliklerde ise fiyatlar şöyle:

Reklamlı Aylık Paket: 327,90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL

FB - LİLLE MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Lille rövanş maçı 13 Ağustos Salı günü saat 20.00'de başlayacak. 

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçın hakemi belli oldu. Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Maria Sanches yönetecek. Hakemin yardımcılıklarını ise yine İspanya'dan Inigo Prieto ile Juan Lope Mir yapacak. Dördüncü hakem ise Guillermo Cuadra olacak.

FENERBAHÇE TUR ATLAMA İHTİMALLERİ

Fenerbahçe'nin tur atlaması için iki farklı skorla galip gelmesi gerekiyor. Eğer ki 2-1, 3-2, 4-3, 1-0 gibi tek farklık skorla ikinci yarı biterse maç uzatmaya gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma devresinde skorun değişmemesi halinde turu geçen ekibi penaltı atışları belirleyecek. Uzatmalarda gol olmadığı takdirde penaltılar galibi belirleyecek.

Lille'in galibiyeti ve beraberliğin Fransız ekibini play-off'a taşıyacaktır.

FENERBAHÇE'NİN LİLLE MAÇI KADROSU

Dominik Livakovic 

İrfan Can Eğribayat

Ertuğrul Çetin

Çağlar Söyüncü

Alexander Djiku

Mert Müldür

Jayden Oosterwolde

Rodrigo Becao

İsmail Yüksek

Ferdi Kadıoğlu

Mert Hakan Yandaş

Miha Zajc

İrfan Can Kahveci

Bartuğ Elmaz

Rade Krunic

Sebastian Szymanski

Oğuz Aydın

Edin Dzeko

Dusan Tadic

Bright Osayi-Samuel

Cenk Tosun

Allan Saint-MaximiN

Youssef En-Nesyri

Thomas Meunier

THOMAS MEUNİER'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Trabzonspor'dan ayrılıp Fransa'nın Lille takımına giden Thomas Meunier, mücadele öncesi açıklama yaptı. İşte o açıklamalar;

"MEMNUN BİR ŞEKİLDE AYRILDIK"

İlk karşılaşmada Fenerbahçe'ye oynanan oyundan memnun olduklarını belirten Meunier, "İlk maçta fena oynamadık ve Fenerbahçe'ye karşı sahada daha dominant bir oyun ortaya koyduk. Genel olarak ilk maçımızdan memnun bir şekilde ayrıldık. Gol atmak her zaman kolay olmuyor ve bir anda yüklenirseniz 3-0'gibi bir skorla da mağlup olursunuz. Bundan dolayı kademeli bir şekilde hücum yapmak daha iyi bir avantaj sağlayabiliyor." açıklamasında bulundu.

"AMACIMIZ MAÇIN KONTROLÜNÜ ELE GEÇİRMEK"

Fenerbahçe'nin topla oynamasına izin vermemeleri gerektiğini vurgulayan Meunier, "Genç futbolcularımız biraz stres ve baskı hissedebilirler. Bu hep birlikte üstesinden gelebileceğimiz bir şey. Fenerbahçe'nin oynamasına izin verdiğimiz anda hem sahada hem de tribünlerde tansiyon yükselecektir. Bu yüzden onların rüzgârını kesmek ve en başından itibaren fark yaratmak çok önemli. Amacımız maçın kontrolünü ele geçirmek ve fark yaratmak. Oraya boşuna gitmediğimizi göstermeliyiz." dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder