adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe, Avusturya kampında hazırlık maçlarını galibiyetle tamamladı

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki üçüncü ve son hazırlık maçında Fransa ekibi Strasbourg'u 4-0 mağlup etti. Alexander Djiku değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Avusturya kampında hazırlık maçlarını galibiyetle tamamladı

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki üçüncü ve son hazırlık maçında Fransa ekibi Strasbourg’u 4-0 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, basın mensuplarına kampı ve önemli maçlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Djiku, iyi bir kamp geçirdiklerini belirterek elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Fiziksel anlamda güçlendiklerini düşündüğünü ve hazırlık maçlarıyla birlikte daha iyi bir noktaya geldiklerini ifade etti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Lugano maçına odaklanacaklarını ve galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Djiku, takımın oyun stilinin geçen seneye göre farklı olduğunu belirtirken, hocanın isteklerine hızlı bir şekilde adapte olacaklarını vurguladı.

Rakip kalede fırsatlar yarattıklarını ve defansif anlamda da güçlü olduklarını dile getiren oyuncu, zamanla en iyi seviyeye geleceklerine inandıklarını sözlerine ekledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder