adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe, Burnley'den Sander Berge için resmi teklifte bulundu

Fenerbahçe, Burnley'de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge'yi kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Mourinho'nun transfer listesinin başında yer alan Berge, orta sahayı güçlendirmek için isteniyor.

Fenerbahçe, Burnley'den Sander Berge için resmi teklifte bulundu

Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Burnley'de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge'yi kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu.

Sarı-Lacivertliler, Berge'nin uzun pas isabet oranında Rodri'nin ardından en yüksek başarıya sahip olduğunu ve oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Teknik direktör Jose Mourinho, Berge'yi orta sahayı güçlendirmek için istiyor ve Norveçli oyuncuyu transfer listesinin başında tutuyor. Berge, geçen sezon Premier Lig'de Rodri ile beraber uzun pas isabet oranı en yüksek oyuncu olmuştu. Ayrıca hava topu ve sahipsiz top kazanma verilerinde de üst sıralarda yer almıştı.

Fizikli bir oyuncu olan Berge, istikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe yönetimi, Berge'nin transferi için yoğun mesai harcıyor ve Norveçli orta sahayı kadroya katmayı planlıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder