adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe'de Serdar Aziz Transferi: Mourinho'nun Kararıyla Netleşiyor

Fenerbahçe'nin kadro planlaması Jose Mourinho'nun kararıyla netleşiyor. Serdar Aziz'in transfer görüşmeleri için izin almasıyla yeni sezon planlaması şekilleniyor.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz Transferi: Mourinho'nun Kararıyla Netleşiyor

Fenerbahçe, Avusturya Bad Waltersdorf'ta yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kadro planlaması da Jose Mourinho'nun kararıyla netleşiyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden oyuncuların kampa dönmesiyle birlikte Portekizli teknik adamın eli güçlenirken, istediği noktalara yapılacak transferlerle sezona başlayacak. Takımın deneyimli isimlerinden Serdar Aziz, Mourinho ile görüşerek transfer görüşmeleri için izin aldı ve Avusturya kampından ayrıldı.

Mevcut kadronun stoper bölgesinde Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Luan Peres, Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra genç oyuncular Yiğit Efe Demir ve Emir Ortakaya bulunuyor.

Serdar, Bursaspor'dan Galatasaray'a geçiş yaptıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve sarı-lacivertli formayla başarılı performanslar sergilemişti. Ancak sakatlıklar nedeniyle birçok maçta forma giyemeyen Serdar'ın transfer görüşmeleri devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder