adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe'de Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

28 yaşındaki stoper, Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabında basın mensuplarıyla bir araya geldi ve transfer sürecini anlattı.

Fenerbahçe'de Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki stoperi, Avusturya'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Sarı-lacivertli ekibin atmosferinden ve hocasıyla olan ilişkisinden memnuniyetini dile getiren Çağlar, "Geçen seneden beri takım ruhu hiç bozulmadı. Jose Mourinho gibi dünya çapında bir hocamız var, bu da bizi motive ediyor. Umarım sakatlıklar yaşamadan hazırlıkları tamamlayıp sezona hazır bir şekilde başlarız" dedi.

Çağlar ayrıca, Jose Mourinho'nun Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde kendisinin Leicester City forması giydiğini ve hocanın kendisini istediğini bildiğini aktardı. Sakatlık süreciyle ilgili de açıklamalarda bulunan stoper, doktorlarla yaptığı görüşmeler sonucunda bir hafta daha dinlenmesi gerektiğini belirtti.

Transfer sürecine de değinen Çağlar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin ilgisiyle transferin gerçekleştiğini ve uzun yıllar Avrupa'da oynadığı için Fenerbahçe'de kalmak istediğini ifade etti.

Milli takımın Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısını da değerlendiren deneyimli stoper, takımın gurur verici bir performans sergilediğini ve turu geçeceklerine inandığını belirtti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı olduklarını vurgulayan Çağlar, sezonun uzun olmasının kendileri için bir engel olmadığını söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder