adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe'den Youssef En-Nesyri'ye 5 Yıllık Anlaşma

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi 5 yıllığına kadrosuna kattı. İmza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe'den Youssef En-Nesyri'ye 5 Yıllık Anlaşma

Fenerbahçe, 5 yıllığına kadrosuna kattığı Faslı forvet Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi. En-Nesyri, "Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Harika bir takım gerçekten ve uzun zamandır takip ediyordum. Mario ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana güvendikleri için hocamıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, transferin Türk futbol tarihinin en yüksek bütçeli transferi olduğunu belirterek, "Onu burada gördüğümüz için çok mutluyuz, çok değerli futbolcu" dedi. İmza töreninde konuşan Acun Ilıcalı, diğer kulüplerle temasta olduğu ve kafasının karışık olduğu haberlerine gülümseyerek yaklaştıklarını belirtti.

En-Nesyri'nin transferi için 20 milyon euro altında bir rakama anlaştıklarını ve bu transferle Fenerbahçe'nin kadro değerinin 250 milyon euroya yükseldiğini söyledi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ise transferin taraftarların mutluluğunu gözeterek gerçekleştirildiğini belirterek, "Bu kalitede bir forveti buraya getirdiğimiz için çok mutluyum. Şu anda Şampiyonlar Ligi elemeleri oynuyoruz ve transfer penceresi yaklaşık 1. 5 ay sonra kapanacak. Transferlerimizin yüzde 95'ini bitirdik. " dedi. Youssef En-Nesyri ise kendisini Fenerbahçe'ye getiren ekonomik gücü ve doğru yolu takip eden bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirtti. "Ben sahada elimden geleni vereceğim. Umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz. Çok çalışacağım istediklerimi gerçekleştirebilmek için. " sözleriyle hedeflerini açıkladı.

En-Nesyri, Fenerbahçe'de olmaktan mutlu olduğunu ve her zaman takımıyla kazanmayı hedeflediğini vurgulayarak, "Oyuncular arasında bir rekabet olacak ama büyük takımlarda bu olur. Son karar hocamızındır. Her gün saha içerisinde en iyisini yapacağım. " dedi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder