adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe Forvet Hattına Güçlü Takviye Yolda

Fenerbahçe transferde hareketli günler yaşıyor. Başkan Ali Koç'un asbaşkan Acun Ilıcalı'ya tam yetki verdiği belirtiliyor. En-Nesyri transferi için final görüşmelerine başlandı.

Fenerbahçe Forvet Hattına Güçlü Takviye Yolda

Fenerbahçe transferde hareketli günler geçiriyor. Dün Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint Maximin'i kadrosuna katan sarı lacivertli ekip, şimdi de forvet hattını güçlendirmek için harekete geçti. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Ali Koç, asbaşkan Acun Ilıcalı'ya tam yetki verdi ve transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ilıcalı, En-Nesyri için final görüşmelerini yapmak üzere harekete geçti.

Sevilla'nın 27 yaşındaki Faslı santrforu için henüz memnun edici bir teklif almadığını belirtmesine rağmen, Fenerbahçe'nin transferde iddialı olduğu bildiriliyor. Transferde mutlu sona ulaşabilmek için para artı takas teklifinin de gündemde olduğu ve Cengiz Ünder'in bu takasın içinde olabileceği konuşuluyor. En-Nesyri'nin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösterilirken, geçen sezon Sevilla formasıyla 41 maça çıkıp 20 gol atıp 3 asist yapmıştı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder