adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe Lugano maçı heyecanı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano ile karşı karşıya geliyor. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertlilerin kadrosu ve muhtemel 11'leri haberde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Lugano maçı heyecanı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Thun Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 21. 30'da başlayacak ve Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırarak Jose Mourinho ile anlaşmıştı. Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, Lugano karşısında ilk resmi maçlarına çıkacaklar. Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda Allan Saint-Maximin ve İrfan Can Eğribayat gibi isimler yer almadı. Mourinho'nun tercih ettiği 23 kişilik kadroda ise Dominik Livakovic, Çağlar Söyüncü, Dusan Tadic ve Edin Dzeko gibi önemli isimler bulunuyor.

Muhtemel 11'ler ise şu şekilde olabilir:LUGANO: Saipi, Brault-Guillar, Mai, El Wafi, Valenzula, Belhaj Mahmoud, Doumbia, Cimignani, Bislimi, Bottani, AlisedaFENERBAHÇE: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Edin DzekoKarşılaşma Spor Smart ve D-Smart GO'dan naklen yayınlanacak. Futbolseverler heyecanla beklenen Mourinho döneminin ilk maçını izlemek için sabırsızlanıyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder