adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe'nin Yeni Dönem Başkanı ve Kurulları Göreve Başladı

Fenerbahçe'nin Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda yeni dönem için göreve gelen kurullar, Koç Topluluğu Spor Kulübü'nde mazbatalarını alarak göreve başladı. Başkan Ali Koç, eski ve yeni kurul üyelerine teşekkürlerini iletti ve birlik mesaj

Fenerbahçe'nin Yeni Dönem Başkanı ve Kurulları Göreve Başladı

Fenerbahçe'nin 8-9 Haziran tarihlerinde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yeni dönem için göreve gelen kurullar, Koç Topluluğu Spor Kulübü’nde düzenlenen törenle mazbatalarını alarak göreve başladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, törende yaptığı konuşmada önceki dönemde hizmet eden kurul üyelerine teşekkürlerini iletti ve yeni dönemde hizmet edecek kurul üyelerine başarılar diledi. Ali Koç, konuşmasında Fenerbahçe'ye hizmet eden herkesin aşkla ve istekle çalıştığını vurgulayarak, güçlü bir birlik mesajı verdi.

Önceki dönemin başkanı Aziz Yıldırım ile yapılan programın Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterdiğini belirten Koç, kulübün her zaman dikkat çekici olduğunu ve dışarıya enerjisini vermesi gerektiğini ifade etti.

Seçim sürecinin ardından normalleşme işaretinin verildiğini belirten Ali Koç, herkesin sözünün arkasında durması gerektiğini ve enerjinin birlik içinde, dışarıya yönlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Törenin sonunda eski kurul üyelerine teşekkür plaketi verilirken, yeni dönemde görev alacak kurul üyelerine mazbataları takdim edildi. Başkan Ali Koç, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük ile birlikte kurul üyeleriyle toplu fotoğraf çektirerek yeni dönemin başlangıcını kutladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder