adscode
adscode
adscode

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a Geliyor!

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferi için sona yaklaşıyor. İşte Faslı yıldız hakkında bilinmesi gerekenler.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a Geliyor!

Fenerbahçe'nin 2024-2025 sezonu için hedeflediği mutlak şampiyonluk yolunda yeni bir adım daha atıldı. Sarı-lacivertli ekip, Faslı santrafor Youssef En-Nesyri ile anlaşma sağladı. İspanya'da La Liga'da uzun yıllar forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, 1. 92m boyuyla rakip savunmayı zorlayacak bir oyuncu olarak tanınıyor. En-Nesyri, kariyerine Malaga B takımında başladıktan sonra Málaga, Leganés ve Sevilla gibi takımlarda forma giydi.

Fas Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden biri olan oyuncunun transfer döneminde Roma'nın da ilgisi olduğu belirtilse de Fenerbahçe'nin öne geçtiği bildiriliyor. Youssef En-Nesyri'nin bonservis bedeli 20 milyon Euro olarak açıklandı ve Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Her yıl 4 milyon Euro kazanacak olan futbolcunun İstanbul'a bugün geleceği ve resmi imza töreninin saat 12. 30'da gerçekleşeceği duyuruldu. Fenerbahçe taraftarı da heyecanla beklediği bu transferle yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturma yolunda hızla ilerliyor.

Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye katkıları merakla beklenirken, taraftarlar da yeni transferlerine tam destek vererek takımlarını zirveye taşımak için sabırsızlanıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder