adscode
adscode
adscode

Fenerbahçede sürpriz transfer gelişmesi Luan Peres ve Gustavo Henrique

Fenerbahçenin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği katkıyı alamadığı stoperler Luan Peres ve Gustavo Henrique için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı

Fenerbahçede sürpriz transfer gelişmesi Luan Peres ve Gustavo Henrique

Fenerbahçe'nin sezon başında Jorge Jesus'un özel isteğiyle kadrosuna kattığı Luan Peres ve Gustavo Henrique için Brezilya basınından flaş bir iddia geldi.
Brezilya Serie A'nın iddialı ekiplerinden Sao Paulo'nun stoper transferi yapmak istediği belirtilirken, Güney Amerika temsilcisine Gustavo Henrique ve Luan Peres'in önerildiği öne sürüldü.
PERES ZOR, GUSTAVO OLABİLİR
Haberde; Fenerbahçe'nin Luan Peres için 5.5 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği belirtildi.
Bu ücretin Sao Paulo için yüksek bir bedel olduğuna vurgu yapılarak transferin gerçekleşmesinin zor olduğu ifade edildi.
Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Gustavo Henrique'nin transferinin ise gerçekleşebileceği kaydedildi. İki kulübün makul bir rakamda anlaşmasının yüksek bir ihtimal olduğu belirtildi.
Sarı-lacivertliler, Luan Peres'i sezon başında 5.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya'dan kadrosuna katmıştı.
Bu sezon sakatlık sorunları nedeniyle sadece 12 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki Brezilyalı savunmacı 1 asist yaptı.
Sarı lacivertli kulübe sezon başında 1.4 milyon euro kiralama ve 1.4 milyon euro şartlı satın alma opsiyonuyla Flamengo'dan transfer olan Gustavo Henrique ise 23 maçta forma giydi ve 3 gol atıp, 2 asist yaptı.
29 yaşındaki stoper, savunmada yaptığı kritik hatalar nedeniyle Jorge Jesus'un gözünden düştü ve yeni sezonda kadroda yer alması beklenmiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder