Fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcuların yüzleri dalga konusu oldu! İşte o fotoğraflar

Tüm Spor - EA Sports tarafından geliştirilen FC 25 oyununda, Fenerbahçe ve Galatasaray ile özel iş birliği yapıldı. Fakat Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların oyundaki yüzleri dalga konusu oldu. İşte o fotoğraflar...

EA Sports'un uzun zamandır piyasaya seri olarak sürdüğü FC serisinin son oyunu FC 25 20 Eylül 00:00'da tam sürümüyle çıkış yaptı. Oyun Fenerbahçe ve Galatasaray ile resmi otaklık imzalamıştı.

Bu işbirliği ile oyun içerisine Ülker Stadyumu ve Rams Park Stadyumları eklendi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada bu ortaklığın, yalnızca Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar için değil, dünya genelindeki futbolseverler için de eşsiz bir deneyim sunacağı belirtildi.

YÜZLERİ DALGA KONUSU OLDU

Sosyal medya kullanıcıları Fenerbahçeli oyuncuların görselinde bulunan sol taraftaki oyuncunun Ferdi Kadıoğlu olduğunu fakat görseldekinin Ferdi'ye  benzetemediklerini dile getirdi.

Aynı şekilde Galatasaraylı oyuncuların yer aldığı görselde soldaki futbolcunun Barış Alper Yılmaz olduğunu belirten kullanıcılar, benzerliği ile dalga geçti.

Oyuncuların aynı pozu vermesi dikkat çekti.