adscode
adscode
adscode

Fenomen sporcu Illia Golem öldü! Ölüm nedeni belli oldu!

Her gün neredeyse 16 bin kalorilik bir diyetle beslenen ve inanılmaz fiziği nedeniyle ‘150 kiloluk canavar’ olarak tanınan Illia Golem, hayatını kaybetti.

Fenomen sporcu Illia Golem öldü! Ölüm nedeni belli oldu!
 

Fiziğiyle bakanların bir daha bakmasına neden olan Belaruslu vücut geliştirici 36 yaşında hayatını kaybetti. 

GÜNDE 7 ÖĞÜN YEMEK YİYORDU

Illia Golem, yüksek kalorili diyetiyle tanınıyordu. Günde yedi öğün yemek yiyor ve 16 bin kalorilik bir diyet uyguluyordu. 

Bir oturuşta 108 parça suşi yiyor ve 2.5 kilogram bifteği mideye indiriyordu. ‘150 kiloluk canavar’ olarak adlandırılan ve ‘Mutant’ olarak da bilinen adam, vücut geliştirme alanında pek çok başarıya sahipti. 

Profesyonel anlamda olmasa da insan gücünün sınırlarını zorladığı videolarıyla Instagram’da 300 binden fazla takipçi toplayarak bir efsane haline geldi. 

TEK BİR ŞINAV BİLE ÇEKEMİYORDU

Belarus’taki lise yıllarında yalnızca 70 kiloydu ve söylediğine göre tek bir şınav bile çekemiyordu. 

Bir röportajında "Dönüşümüm, egzersiz fizyolojisi ve beslenme anlayışıyla birlikte yıllarca süren sıkı eğitim ve disiplinin bir sonucudur" demişti. 

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Genç adam, trajik bir şekilde, 6 Eylül'de evinde kalp krizi geçirdi. Eşi Anna, ambulansı beklerken ona çaresizce kalp masajı yaptı.

EŞİ ACISINI PAYLAŞTI

Hastaneye kaldırılan Golem, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Acılı eşi Anna, yaptığı açıklamada, "Illia'nın iyileşeceğini umarak tüm bu süre boyunca dua ettim. Her günü onun yanında geçirdim, umut ettim ve kalbi iki tekrar atmaya başladı ancak daha sonra doktor bana beyninin öldüğüne dair korkunç haberi verdi" dedi. 

İnsanların desteği için minnettarlığını dile getiren Anna, "Herkese başsağlığı dilekleri için teşekkür ediyorum. Bu dünyada yalnız olmadığımı, bu kadar çok insanın bana yardım ve destek teklif ettiğini fark etmek çok iç açıcı" şeklinde konuştu. 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder