adscode
adscode
adscode

Ferdi Kadıoğlu'nun Transferi Gündemde!

Avrupa'nın büyük kulüpleri Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için harekete geçti. Juventus ve Manchester United oyuncu için tekliflerini sunmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Ferdi Kadıoğlu'nun Transferi Gündemde!

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'nun performansı hakkında olumlu açıklamalarda bulundu. Montella, Ferdi'nin olağanüstü bir oyuncu olduğunu belirterek, Juventus'un onu istediğini ve her büyük kulüpte başarılı olabileceğini söyledi. Juventus'un transferi hızlandırmak için Fenerbahçe'ye Filip Kostic veya Arkadiusz Milik'i önerdiği belirtiliyor. Manchester United'ın da 24 yaşındaki oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiği ve teklifini artırdığı ifade ediliyor. Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri ise 21 milyon euro olarak biliniyor. Montella ayrıca, Real Madrid'de forma giyen genç yetenek Arda Güler hakkında da olumlu açıklamalarda bulundu.

Arda'nın inanılmaz bir yetenek olduğunu vurgulayan Montella, Real Madrid'de daha fazla süre alması için bir yıl kiralık oynamasının iyi olabileceğini dile getirdi. Arda Güler'in piyasa değeri ise 30 milyon euro ve sözleşmesi 2029 yılının haziran ayında sona eriyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder