adscode
adscode
adscode

Ferdi Kadıoğlu transferinde 150 milyon Euro'luk detay

Tüm Spor - Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmaya hazırlanan Brighton, milli futbolcunun transferiyle bu sezon yaptığı transfer harcamasında 150 milyon euroyu aşacak.

Ferdi Kadıoğlu transferinde 150 milyon Euro'luk detay

Fenerbahçe ve milli takımın başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 24 yaşındaki oyuncunun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olması bekleniyor.

Son detaylar görüşülüyor

Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 35 milyon euro teklif yaptığı belirtiliyor. Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekibiyle her konuda el sıkışırken Fenerbahçe ile son detaylar görüşülüyor.

Brighton 150 milyon Euro harcamış olacak

Öte yandan Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu transferini resmiyete dökmesi durumunda kulübün bu sezon transfere harcadığı para 150 milyon euro seviyesini geçecek.

Yankuba Minteh'i de 35 milyon Euro'ya aldılar

Newcastle'dan Yankuba Minteh'i 35 milyon euroya kadrosuna katarak bu sezonki en yüksek bedelli transferini yapan Brighton'ın diğer takviyeleri şöyle:

Mats Wieffer (30 milyon euro), Brajan Gruda (30 milyon euro), Ibrahim Osman (19.5 milyon euro), Malick Junior Yalcouye (7 milyon euro).

Toplamda 121.5 milyon Euro'luk harcama yaptılar

Brighton şu ana dek transfere 121.5 milyon euro bonservis harcaması yaptı. Bu arada Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transferiyle Türk futbol tarihine geçecek.

Ferdi tarihe geçecek

Milli futbolcu 35 milyon euroluk bedelle İngiltere Premier Lig'in yolunu tutması durumunda en yüksek bedelli transfer olan Türk futbolcular arasında ilk sıraya çıkacak. Söz konusu alanda rekor 22.5 milyon euro ile Cenk Tosun'a ait.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder