FIFA Kokartlı Türk Hakem Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Görev Alacak

Hakem Halil Umut Meler ve ekibi, EURO 2024'teki üçüncü maçlarına atandı. Meler, İngiltere - Slovakya maçını yönetecek.

FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler ve ekibi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) 3. maçına atandı. Meler, E Grubu'nda Belçika - Slovakya ve D Grubu'nda Polonya - Avusturya maçlarını yönetti ve başarılı performans sergiledi. Şimdi ise 30 Haziran Pazar günü TSİ 19. 00'da oynanacak İngiltere - Slovakya maçını yönetecek.

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrindeki Arena AufSchalke'de oynanacak karşılaşmada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakem ise Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Rade Obrenovic olacak.

Maçta Almanya Futbol Federasyonu'ndan Marco Fritz VAR, Christian Dingert AVAR, Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomasz Kwiatkowski VAR supervisor ve Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Jure Praprotnik rezerv yardımcı hakem olarak görev yapacak. .