adscode
adscode
adscode

Filistin Direnişçileri İsrail'e Karşı Akıl Dolu Hamleler Yapıyor

Filistin'in Gazze Şeridi'nde direnişçilerin İsrail'e karşı akıl dolu hamleler gerçekleştirdiği haberini okumak için tıklayın.

Filistin Direnişçileri İsrail'e Karşı Akıl Dolu Hamleler Yapıyor

Filistin'in Gazze Şeridi'nde 9 aydır direniş gösteren Filistinli mücahitler, İsrail ordusuna karşı akıl dolu hamleler gerçekleştiriyor.

İsrail ordusunun yüksek tahrip gücüne sahip ancak patlamayan bombalarını ele geçiren direnişçiler, bu bombaları kullanarak işgalcileri vurmaya devam ediyor. Gazze'nin Şucaiye mahallesine giren İsrail askerleri, F-16 savaş uçağının bombasıyla hedef alındı. Bubi tuzaklı tünel ağzı bulunan bir binaya çekilen İsrail askerlerinin bulunduğu esnada F-16 bombasının infilak ettirildiği bildirildi. Kudüs Seriyyeleri'nin düzenlediği operasyonda, binanın yıkıldığı ve işgalci İsrail askerlerinin enkaz altında kaldığı belirtildi. Filistinli mücahitler, daha önce de savaş suçlusu İsrail ordusunu kendi mühimmatlarıyla vurmuştu.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde sivillere atılan patlamayan F-16 bombalarını kullanarak pusular kurmuş ve İsrail birliklerini etkisiz hale getirmişti. Direnişçiler, gerçekleştirdikleri operasyonları Yusuf Suresi'nin 65. ayetiyle duyurarak, "Mallarınız size iade edildi. " ifadesine atıf yapmıştı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder