adscode
adscode
adscode

Filistin Direnişçileri İsrail'i Yeniden Vurdu!

Filistinli direnişçilerin akıl dolu hamleleri İsrail'i bir kez daha vurdu. Son operasyonda İsrail askerleri bubi tuzaklı binaya düşürüldü.

Filistin Direnişçileri İsrail'i Yeniden Vurdu!

Filistin’in Gazze Şeridi’nde 9 aydır direniş gösteren mücahidler, İsrail ordusunu yeniden vurdu. Yüksek tahrip gücüne sahip ancak patlamayan İsrail bombalarını ele geçiren direnişçiler, işgalci güçlere karşı hamleler gerçekleştiriyor.

Son olarak, Şucaiye mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda, İsrail askerleri bubi tuzaklı bir binaya çekildi ve binanın infilak ettirildiği bildirildi. Kudüs Seriyyeleri’nin düzenlediği başarılı operasyonda, işgalci İsrail askerlerinin enkaz altında kaldığı belirtildi. Filistinli mücahidler daha önce de savaş suçlusu İsrail ordusunu kendi mühimmatlarıyla vurmuştu.

Nisan 2024’te El-Muğraka beldesinde ve Netzarim’de gerçekleştirilen operasyonlarda Filistinli direnişçiler, patlamamış F-16 bombalarını kullanarak İsrail birliklerini etkisiz hale getirmişti.Son operasyonun ardından Filistinli direnişçiler, Yusuf Suresi’nin 65. ayetini hatırlatıp, “Mallarınız size iade edildi. ” mesajını vermişti..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder