adscode
adscode
adscode

Fransa da sağlık sistemi çöktü Hastalar acilde 90 saat bekliyor

Avrupanın en büyük ülkelerinden biri olan Fransada tam anlamıyla bir sağlık krizi yaşanıyor Birçok kentte hastalar acil servislerde 12 saat ile 90 saat arası bekletiliyor

Fransa da sağlık sistemi çöktü Hastalar acilde 90 saat bekliyor

Birçok kentte hastalar acil servislerde 12 saat ile 90 saat arası bekletiliyor. Yine doktor eksikliği baş gösteren ülkede farklı şehirlerden doktorlar uçakla getiriliyor.
Fransa’da sağlık sistemi çöktü! Hastalar acilde 90 saat bekliyor
Fransızlar son dönemde hastane kabusu yaşıyor. Hastalar tedavi edilemiyor. Doktorlar yetersiz. Acilde bekleme süreleri ise 90 saati buluyor.
ACİLDE 3 GÜN BEKLEYENLER VAR
Ülkede sağlık çalışanı eksikliği sebebiyle acile gelen hastalar en az 90 saat beklemek zorunda kalıyor. Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre Strasbourg'un en büyük hastanelerinde acil serviste bekleme süresi 3 günü aşabiliyor.Ülkenin Nevers şehrinde ise doktor eksikliği sebebiyle çevre şehirlerden uçakla doktor ve sağlık çalışanı getirilecek.
Fransa'da sağlık sistemi çöktü! Hastalar acilde 90 saat bekliyor | Vide
HASTANE KORİDORLARI DOLDU
Kentteki hastanelerde koridorların sedyede bekleyen hastalar ile dolu olduğu belirtiliyor.
ACİLDE BEKLEME SÜRESİ EN AZ 12 SAAT
Acilde bekleme süresinin en az 12 saat olduğu Fransa'da son bir aydır hastanelerin alarm verdiği söyleniyor. Hastalar tedavi öncesi sedye üzerinde aç bir şekilde oda bekliyor.
Fransa'nın Nevers şehrinde sağlık çalışanı yetersizliği sebebiyle çevre şehirlerden uçakla doktor getirileceği belirtiliyor. Franceinfo sitesinde yer alan bilgilere göre her Birçok kentte hastalar acil servislerde 12 saat ile 90 saat arası bekletiliyor. Yine doktor eksikliği baş gösteren ülkede farklı şehirlerden doktorlar uçakla getiriliyor.
Fransa’da sağlık sistemi çöktü! Hastalar acilde 90 saat bekliyor

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder