adscode
adscode
adscode

Fred: \"Mourinho, dünyanın en büyük teknik adamlarından biri\"

Fred'un kamp ortamındaki açıklamaları ve yeni sezon hedefleri hakkında detaylı bilgiler.

Fred: \"Mourinho, dünyanın en büyük teknik adamlarından biri\"

Fenerbahçe'nin Avusturya'daki kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fred, EURO 2024 performansını değerlendirdi. "Büyük tutku gösterdiler.

Türkiye'nin başarılı olmasını isterdik" diyen Fred, yeni sezon için yoğun şekilde çalıştıklarını ve teknik direktör Mourinho'nun etkisi altında olduklarını belirtti. Mourinho'nun genç oyunculara değer verdiğini vurgulayan Fred, "Şampiyonluklar kazanmak en önemlisi" dedi. Fred, geçen sezon sakatlığı nedeniyle kariyerinde ilk defa 15 maç kaçırdığını ve takıma yeterince katkı sağlayamadığını dile getirdi.

Ancak şampiyonluk hedeflerinin devam ettiğini vurgulayan tecrübeli oyuncu, kaptanlık bandını takmanın güzel bir his olduğunu ancak asıl kaptanların Dzeko, Tadic ve Mert Hakan olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin sezon öncesi kampında çalışmaların iyi gittiğini söyleyen Fred, Mourinho'nun takıma büyük katkı sağladığını ve genç oyuncuların gelişimine önem verdiğini ifade etti. Kendisine "Firet" olarak hitap edilmesiyle ilgili olarak da şaka yollu yanıt veren Fred, gerçek isminin Fred olduğunu vurguladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder