Futbol Federasyonu Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Yeni Projeleri

Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulüplere yönelik yapmayı planladığı yenilikçi projeleri öğrenin.

Futbol Federasyonu Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Yeni Projeleri

Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüpleri rahatlatacak yeni projelerini duyurmayı hedefliyor.

İşte Hacıosmanoğlu'nun planladığı bazı önemli değişiklikler:1- HAKEMLERE İYİLEŞTİRMETürk hakemlerle devam edilecek ve hakemlerin ücretlerinde iyileştirmeler yapılacak. Hakemlerin özgüvenlerini artırmak için çalışmalar yapılacak. 2- YABANCI KURALI12 yabancı kuralının değişeceği ve kulüplerin görüşlerinin alınacağı belirtiliyor. Yabancı oyuncular için yeni kriterler getirilmesi planlanıyor. 3- TARAFTARIN ARASINDA MAÇBüyük kulüpler arasındaki deplasman yasağının kaldırılması için çalışmalar yapılacak. TFF yönetiminden bazı isimlerin maçları taraftarla birlikte tribünden izlemesi planlanıyor. 4- DİSİPLİN TALİMATIDisiplin Kurulu'nun verdiği para cezalarını içeren maddenin kaldırılması düşünülüyor. Hacıosmanoğlu'nun ekibinin bu konuda çalışmalar yaptığı biliniyor. 5- SORUMLU YÖNETİCİ ATAMAMontella ile devam edilecek Milli Takım Teknik Direktörü olduğu belirtiliyor. Ayrıca Ceyhun Kazancı'nın milli takım konusunda görev alması ve UEFA'dan sorumlu yönetici olma ihtimali gündemde. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle Türk futbolunda önemli değişiklikler yapılması bekleniyor. .