adscode
adscode
adscode

Futbolcu Serdar Dursun, Alanyaspor'da Yeni Başlangıç Yaptı

Futbolcu Serdar Dursun'un Alanyaspor ile yaşadığı transfer süreci ve hedeflerine dair değerlendirmeleri

Futbolcu Serdar Dursun, Alanyaspor'da Yeni Başlangıç Yaptı

Futbol dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Serdar Dursun, 32 yaşında olmasına rağmen hala hedefleri olan bir futbolcu. Bundesliga 2 ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar, son olarak Alanyaspor'a transfer oldu. Sezon hazırlıklarına katılan Dursun, yeni takımı ve hedefleriyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Serdar, Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin uzatılmamasının ardından Alanyaspor'a transfer olduğunu belirtti. "Yaş fark etmiyor.

İnsan her gün kendisini yetiştirebilir" diyen tecrübeli golcü, hala A Milli Takım'a dönme hedefinde olduğunu ve bu sezon çok gol atmak istediğini vurguladı.

Geçen sezonun aksine bu yıl daha rekabetçi bir Süper Lig sezonu olacağını düşünen Serdar, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in zirveye oynamasını beklediğini söyledi. Alanyaspor olarak da üst sıraları zorlamak istediklerini belirten Dursun, ligde daha fazla takımın üst kısmı zorlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Serdar Dursun'un Alanyaspor macerası heyecanla beklenirken, futbolseverlerin de bu sezon Süper Lig'de daha keyifli bir mücadele izlemesi bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder