Galatasaray, Avusturya'nın LASK kulübüyle stratejik partnerlik anlaşması imzaladı

Galatasaray ve LASK kulübü arasında yapılan stratejik iş birliği anlaşması hakkında detaylı bilgiler

Galatasaray, Avusturya'nın LASK kulübüyle stratejik partnerlik anlaşmasına vardığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında hazırlık maçları, turnuvalar ve oyuncu izleme gibi konularda iş birliği yapılacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Futbol A Takımı'nın iş birliğinin ilk adımı olarak 11 Temmuz - 27 Temmuz arasında LASK'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Summer Series Upper Austria'nın açılış maçında LASK ile karşı karşıya geleceği belirtildi. Detaylar yakın zamanda duyurulacak.