Galatasaray Başkanı Dursun Özbek TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Ziyarette Bulundu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi ve hediye alışverişinde bulundular.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede, kulüp yöneticileri de yer aldı.

Ziyaret sırasında hediye alışverişi de yapıldı; Hacıosmanoğlu Özbek'e milli takım forması hediye ederken, Özbek ise Hacıosmanoğlu'na Galatasaray Lisesi'nin tarihi kapısı ve yeni sezon parçalı forma hediye etti.