adscode
adscode
adscode

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Yetki İstedi

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek amacıyla olağanüstü genel kurul toplantısında konuştu. Özbek, UEFA ile ilgili de muhtemel tehlikeden bahsetti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Yetki İstedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olağanüstü genel kurul toplantısında, kulüp taşınmazları ve gayrimenkul projeleri konusunda yetki istedi. Özbek, yaptığı konuşmada UEFA ile ilgili de muhtemel tehlikelerden bahsetti.

Özbek, değerli Galatasaraylılara teşekkür ederek yeni sezon için transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü ve Galatasaray'ın çıkarlarını korumayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca Milli Takım'a destek vererek bu akşamki önemli maçı hatırlattı. Başkan Özbek, borç sorununu çözmek için gerekli hazırlıkları yaptıklarını, Galatasaray Adası ve Florya projesi hakkında bilgi verdi. Florya projesi için Ziraat Bankası'ndan aldıkları kredi ile 41 dönümlük arsayı Galatasaray'a kazandırdıklarını söyledi. Ancak Bankalar Birliği konsorsiyumu tarafından arsaya konulan 14 milyar liralık ipoteği de hatırlattı.

UEFA'nın sürekli olarak Galatasaray üzerinde baskı kurduğunu belirten Özbek, negatif öz sermaye durumlarının düzeltilmesi gerektiğini ve aksi takdirde ceza alabileceklerini ifade etti. Oy birliğiyle alınacak yetkinin Galatasaray'ın mali yapılarını güçlendirmeyi ve rekabetçi olmayı hedeflediğini dile getirdi.

Genel kurul üyelerinden, kulüp taşınmazlarının ve gayrimenkul projelerinin yönetimi için 31 Mayıs 2026 tarihine kadar yetki isteyeceklerini de belirten Özbek, bu adımların Galatasaray'ın daha güçlü bir konuma gelmesi için atıldığını vurguladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder