adscode
adscode
adscode

Galatasaray'da Transfer Çalışmaları Hız Kesmiyor

Galatasaray'da yaşanan olumlu gelişmeler transfer çalışmalarına hız kazandırıyor. Guela Doue ve Wendel transferleri için geri sayım başladı.

Galatasaray'da Transfer Çalışmaları Hız Kesmiyor

Galatasaray, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürerek üst üste olumlu gelişmeler elde ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un çok istediği Guela Doue transferi son aşamaya gelirken, Wendel için de geri sayım başladı.

Sarı-kırmızılılar, 2 ve 8 numara problemlerini çözmek için stratejik davranarak eleştirilere maruz kalmış olsalar da son ataklarıyla kendilerini toparladılar. Transferdeki gelişmeler Okan Buruk'u sevindirdi ve rahatlattı. Sağ bek transfer listesinde ilk sırada yer alan Guela Doue'nin işinin bitirilmesi, takımın patronunu memnun etti.

21 yaşındaki Fildişi Sahilli bek, oyun sisteminde önemli bir rol üstlenecek ve bu nedenle Okan Buruk'un uzun süredir ısrarla istediği bir isim olarak öne çıkıyor. Galatasaray, Doue ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve Fildişili futbolcu 1. 2 milyon euro net maaş alacak. Doue, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi. Diğer taraftan Zenit'ten transfer edilecek olan Wendel'in de transferi son aşamaya geldi. Okan Buruk, Brezilyalı futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyor. Galatasaray, Wendel transferi için Zenit'e 16 milyon euro ödemeyi planlıyor. 26 yaşındaki Wendel, geçen sezon Rus liginde 27 maçta 4 gol, 9 asistlik performans sergilemişti..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder