adscode
adscode
adscode

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Olaylarıyla İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili Ali Koç ve Selahattin Baki'nin ifadelerinden yeni detaylar

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Olaylarıyla İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve eski yönetici Selahattin Baki'nin ifadeleriyle ortaya çıkan yeni detaylara göre, Ali Koç maça katılmama sebebini açıklarken, Selahattin Baki sahada yaşanan kavgayla ilgili detayları anlattı. Ali Koç, savcılığa verdiği ifadede, müsabakaya kulüp başkanı sıfatıyla katılmadığını belirtti.

Maç öncesinde yaşanan gerginliği tırmandıran Galatasaray yöneticilerini eleştiren Koç, maç sonu yaşanan olayların takımı etkilediğini ve sportsmanlıktan uzak bir tutum sergilendiğini ifade etti. Sahaya çıkma girişimlerinin engellendiğini ve herhangi bir kişiye karşı darp veya hakarette bulunmadığını savundu. Selahattin Baki ise maçı stadyumda izlediğini ve galibiyet sonrası takımı selamlamak amacıyla sahaya çıktığını ifade etti.

Sahaya girmelerinin engellenmesi üzerine soyunma odasına geri döndüklerini belirten Baki, sahada yaşanan kavgada yer almadığını ve başkanları Ali Koç'u korumak amacıyla uyarılarda bulunduğunu aktardı. Soruşturma kapsamında daha önce ifade veren diğer zanlılar da adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakılmıştı. Olayların detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder