adscode
adscode
adscode

Galatasaray Forma Lansmanı Büyük İlgi Gördü

Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen organizasyonda kulüp başkanı Dursun Özbek ve futbolcuların katılımıyla yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı.

Galatasaray Forma Lansmanı Büyük İlgi Gördü

Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen organizasyona kulüp başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, sarı-kırmızılı futbolcular Michy Batshuayi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Leo Dubois ve çok sayıda davetli katıldı. Lansmanda konuşan Özbek, yeni sezonda tüm branşlarda formaların tasarımından üretimine kadar Puma'nın yapacağını duyurdu. Yeni sezonda 3 farklı kategoride forma üretileceğini açıklayan Özbek, taraftar formasının fiyatının 1499 lira olacağını belirtti.

Türkiye'nin her yerindeki Galatasaray taraftarlarının orijinal formalara kolayca ulaşabilmesi için çalıştıklarını vurgulayan Özbek, hedeflerinin 1 milyon forma satışı olduğunu ifade etti. Başkan Özbek'e ilk forma hediye edildikten sonra açılan 1 milyon adetlik hedef sayaç, 100 forma satın alarak destek verdi. Lansmana katılan davetliler, özellikle yeni transfer Belçikalı yıldız Batshuayi ve diğer futbolcularla fotoğraf çektirme fırsatı buldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder