adscode
adscode
adscode

Galatasaray'ın Arjantinli Yıldızı Mauro Icardi ve Wanda Nara Arasında Kriz!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara arasında yaşanan gelişmeler merak konusu oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Arjantinli Yıldızı Mauro Icardi ve Wanda Nara Arasında Kriz!

Görünüşe göre Galatasaray'ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasında ciddi bir kriz var. Ciudad Magazin'in aktardığı bilgilere göre, Nara, Icardi'ye boşanma davası açmış durumda. Arjantin basınında da geniş yer bulan bu gelişme, futbol dünyasını da şaşırtmış durumda. Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, "Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini" söyleyerek, durumun ciddiyetini vurguladı. Bu gelişmelerin ardından Nara, Instagram'dan eşini takipten çıkarttı. Ancak Icardi hala Nara'yı takip etmeye devam ediyor. Wanda Nara, Arjantinli bir aktris, model ve futbol menajeri olarak biliniyor.

2008 yılında Maxi Lopez ile evlenen Nara, daha sonra Lopez'un takım arkadaşı olan Mauro Icardi ile ilişki yaşamış ve evlenmişti. Ancak son yaşanan gelişmeler, çiftin ilişkisinin sıkıntılı bir döneme girdiğini gösteriyor. Mauro Icardi'nin Galatasaray kariyeri ve kişisel hayatı, bu gelişmeler sonucunda merak konusu haline gelmiş durumda. Futbol dünyasının yakından takip ettiği bu olaylar, ilerleyen günlerde nasıl bir sonuç doğuracak, hep birlikte göreceğiz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder