adscode
adscode
adscode

Galatasaray'ın Faslı Yıldızı Hakim Ziyech: Fenerbahçe'den Daha Büyük Bir Kulübüz

Hakim Ziyech, Galatasaray'ın Faslı yıldızı, Milliyet'e verdiği röportajda Fenerbahçe'yi küçük görmediğini, ancak Galatasaray'ın daha büyük bir kulüp olduğunu belirtti. Ayrıca yeni sezon için heyecanlı olduğunu ve performansını artt

Galatasaray'ın Faslı Yıldızı Hakim Ziyech: Fenerbahçe'den Daha Büyük Bir Kulübüz

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Milliyet'e konuştu ve Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüp olduklarını açıkladı.

Ziyech, yeni sezon için heyecanlı olduğunu belirtirken, geçen sezonun iniş çıkışlarla dolu olduğunu ancak bu sezon daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi. Kendini en iyi hissettiği pozisyonun neresi olduğu sorusuna ise, "Benim için nerede oynadığım çok önemli değil" yanıtını verdi. Ziyech, Türkiye'de hoşgörülü ve anlayışlı insanlarla karşılaştığını belirtirken, hayatının anlamının annesi olduğunu vurguladı. Türk futbolcular arasında beğendiği isimleri sıralamamakla birlikte Barış, Kerem Demirbay ve Zaha'yı örnek verdi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşılaştırırken, Galatasaray'ın daha büyük bir kulüp olduğunu ve kaliteli oyunculara sahip olduklarını savundu. Türkiye ligini beklediğinden zor ve mücadeleye dayalı bulduğunu ifade eden Ziyech, Suudi Arabistan veya başka bir yerden teklif almadığını belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder