adscode
adscode
adscode

Galatasaray'ın Transfer Gündemindeki İsim: Simon Kjaer

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hakkında detaylı bilgiler ve Simon Kjaer'in kariyeri

Galatasaray'ın Transfer Gündemindeki İsim: Simon Kjaer

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Liglerin başlamasına 1 ay kala sarı-kırmızılı takımın eski Fenerbahçe'li futbolcu Simon Kjaer için harekete geçtiği belirtiliyor.

Milan'dan ayrılan ve serbest statüde olan Kjaer'in, Galatasaray'a transfer olmak istediği ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme fırsatından da memnuniyet duyacağı söyleniyor. Simon Kjaer, 26 Mart 1989 tarihinde Danimarka'nın Horsens şehrinde doğdu.

Futbol kariyerine Midtjylland altyapısında başlayan Kjaer, daha sonra Palermo, Wolfsburg, Roma, Lille, Fenerbahçe ve Sevilla gibi önemli kulüplerde forma giydi. 1,91 metre boyundaki başarılı stoper, şu anda bonservis bedeli olarak 1. 50 milyon Euro değerinde.

Galatasaray'ın Simon Kjaer'i transfer etmek için çalışmalarına hız verdiği ve Danimarkalı futbolcunun da tekrar Türkiye'ye dönmek istediği belirtiliyor.

Transferin gerçekleşmesi durumunda Cimbom'un savunmadaki gücüne güç katacağı ve taraftarların da heyecanla karşılayacağı bir transfer olacağı düşünülüyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder