adscode
adscode
adscode

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Tecrübeli Oyuncusu Quanitra Hollingsworth’ı Yeniden Kadrosuna Kattı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonu için kadro yapılanmasını sürdürürken, tecrübeli oyuncu Quanitra Hollingsworth’ı yeniden kadrosuna kattı.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Tecrübeli Oyuncusu Quanitra Hollingsworth’ı Yeniden Kadrosuna Kattı

2024-2025 sezonu için kadro yapılanmasına devam eden Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, daha önce 2020-2021 sezonunda sarı kırmızılı formayı giyen tecrübeli oyuncu Quanitra Hollingsworth’ı yeniden kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "Bir kez daha parçalı forma ile mücadele edecek olan Quanitra Hollingsworth’a hoş geldin diyor, şampiyonluklarla dolu bir Galatasaray kariyeri diliyoruz" denildi. 1988 doğumlu ve 196 cm boyundaki Quanitra, kariyerinde Amerika’dan Avrupa’ya uzanan geniş bir tecrübeye sahip. Daha önce WNBA takımlarında forma giyen başarılı oyuncu, Avrupa’da da birçok önemli kulüpte oynadı.

2020-2021 sezonunda Galatasaray ile oynadığı maçlarda başarılı performans sergileyen Quanitra, saha içi isabet oranı ve serbest atış isabet oranıyla dikkat çekmişti. Ayrıca, Euroleague’de de iyi bir performans göstermişti.Türk Milli Takım formasını da terleten Quanitra, milli takımda da önemli bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Son olarak CBK Mersin takımında forma giyen Quanitra, şimdi tekrar Galatasaray forması altında ter dökecek. Yeniden sarı kırmızılı renklere dönmenin heyecanını yaşayan Hollingsworth’un, takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder