adscode
adscode
adscode

Galatasaray Pierre-Emile Hojbjerg ile transfer görüşmelerine devam ediyor

Galatasaray'ın orta saha transferindeki son durumu öğrenin

Galatasaray Pierre-Emile Hojbjerg ile transfer görüşmelerine devam ediyor

Galatasaray, yeni orta sahasını tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Okan Buruk'un istediği profile uyan oyuncularla temasa geçen sarı-kırmızılılar, henüz olumlu bir sonuç alamadı.

Değerli isimlerle yapılan görüşmelerin EURO 2024'ten sonra devam etmesi ve oyuncuların tüm teklifleri dinlemek istemesi nedeniyle henüz bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray, bu durum karşısında rotayı eski hedeflerinden biri olan Pierre-Emile Hojbjerg'e çevirdi.

Tottenham forması giyen 28 yaşındaki orta saha daha önce sarı-kırmızılılarla görüşmüş ancak transfer EURO 2024 sonrasına ertelenmişti. Galatasaray yönetimi, Hojbjerg için 8 milyon euroyu gözden çıkartırken, maaş taleplerine de hazır olduklarını belirtti. Bu hafta içinde oyuncunun menajeriyle tekrar masaya oturmayı planlayan Galatasaray, transferi tamamlayarak oyuncuyu kampa yetiştirmeyi hedefliyor. Pierre-Emile Hojbjerg, Danimarkalı bir orta saha oyuncusu olup, kariyerine Kopenhag altyapısında başlamış ve Bayern Münih'te de forma giymiştir. 2016 yılında Southampton'a transfer olan Hojbjerg, 2020 yazında Tottenham'a katılmıştır. Şu anda 28 yaşında olan oyuncunun piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak belirlenmiştir. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder