adscode
adscode
adscode

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Transfer Çalışmalarını Anlattı

Okan Buruk, Galatasaray'ın transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye oyuncu getirmenin zorluklarına ve takımın hedeflerine değindi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Transfer Çalışmalarını Anlattı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ajans 1905 kanalına transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, Türkiye'ye oyuncu getirmenin zorluklarına ve takımın hedeflerine değindi. Buruk, transfer çalışmalarına dair konuşurken "Türkiye'ye oyuncu getirmek çok zor" dedi. Net oyuncu istediklerini belirten Buruk, üzerlerine baskı kurulduğu için istemedikleri oyuncuyu almayacaklarını dile getirdi. En iyi oyuncuları istediklerini vurgulayan Buruk, Türkiye'ye oyuncu getirmenin zorluğuna dikkat çekti.

Galatasaray'ın önemli bir marka olduğunu belirten Buruk, takımın geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımların hayranlığını kazandığını ifade etti.

Galatasaray'a oyuncu gelmek isteyenlerin olduğunu ancak bazı zorluklarla karşılaşıldığını söyleyen Buruk, sabırlı olunması gerektiğini ve en doğru oyuncuların alınması gerektiğini belirtti. Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Buruk, sağ bek ve stoper mevkilerine takviye yapılacağını açıkladı. Stoper konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten Buruk, en doğru oyuncuları almak için görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi.

Son olarak, Galatasaray'ın hedeflerine değinen Buruk, takımın şampiyonluğa odaklandığını ve Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmek istediklerini söyledi.

Mauro Icardi ve Wilfried Zaha gibi oyuncuların performanslarına da değinen Buruk, takımın enerjisinin yüksek olduğunu ve hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti. Barış Alper'in Avrupa Şampiyonası'ndaki performansını da öven Buruk, genç oyuncunun başarısını takdir etti. Son olarak, Kaan Ayhan'ın ameliyat gibi bir durumu olmadığını da vurgulayan Buruk, takımın gücüne ve birlikteliğine inancını dile getirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder