adscode
adscode
adscode

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Transfer Planlarını Açıkladı

Okan Buruk, Galatasaray'ın transfer planları hakkında açıklamalarda bulundu. Orta saha ve sağ bek mevkilerine takviye yapmayı planladıklarını belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Transfer Planlarını Açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Buruk, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve özellikle orta saha ve sağ bek mevkiine takviye yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Kendilerine destek veren Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür eden Buruk, en iyi oyuncuyu Galatasaray'a kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Buruk'a rakip teknik direktörlerle ilgili sorulan bir soru üzerine ise, her yılın zor geçtiğini ve dört büyük takımın her zaman şampiyonluk için mücadele ettiğini belirtti. Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de güçlü kadrolar kurduklarını ve yarışın her zamanki gibi zorlu geçeceğini vurguladı. Ancak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu kazanarak kolaya çevirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder