adscode
adscode
adscode

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Transferde İsimlerle Görüşüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında yaptığı açıklamalarda transferde isimlerle görüştüklerini belirtti. Ayrıca takımın hazır olduğunu ve hedeflerinin 5. yıldız olduğunu vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Transferde İsimlerle Görüşüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında AA'nın sorularını yanıtladı. Transferde bazı isimlerle görüşmelerini sürdürdüklerini aktaran Buruk, "Belki 2 gün, belki 5 gün sonra olacak" dedi. Buruk, takımın mevcut kadrosunu önemsediğini ve şampiyon kadroya sahip olduklarını belirtti. Transfer döneminin dengeleri bozduğunu ancak doğru oyuncuyu bulmak için sabırlı olmaları gerektiğini ifade etti. Doue ve Jelert transferlerine de değinen Buruk, genç oyuncu Jelert'in uzun ve kısa vadede takıma katkı sağlayabileceğini söyledi. Orta sahaya yapacakları transferle ilgili de konuşan Buruk, farklı bir tip oyuncu almayı planladıklarını ve görüşmelere devam ettiklerini belirtti.

Mauro Icardi'nin hazır olduğunu ve takıma katkı sağlayabileceğini ifade eden Buruk, oyuncunun hem saha içinde hem de dışında takıma olumlu enerji kattığını vurguladı.

Genç oyuncular Yusuf Demir, Metehan Güçlü ve Berkan Kutlu'nun hazır olduğunu ve takıma katkı sağlayabileceklerini belirten Buruk, özellikle Berkan Kutlu'nun en hazır olan oyuncu olduğunu söyledi. Süper Kupa maçına da değinen Buruk, Van Bronckhorst ile karşılaşmanın heyecan verici olduğunu ve kupayı hak edenin kazanacağını ifade etti. Transfer döneminde önemli olanın sabırlı olmak ve doğru oyuncuyu bulmak olduğunu belirten Buruk, hedeflerinin 5. yıldız olduğunu ve Avrupa'da daha ileri gitmeyi planladıklarını söyledi. Haberin kaynağı: AA.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder