adscode
adscode
adscode

Galatasaray Transfer Çalışmaları Hakkında Teknik Direktör Okan Buruk'tan Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sağ bek ve orta saha transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca kamp dönemi ve yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yabancı oyuncu kuralıyla ilgili değişiklik vaadi hakkında görü

Galatasaray Transfer Çalışmaları Hakkında Teknik Direktör Okan Buruk'tan Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sağ bek ve orta saha transfer çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasında yapılan kampı değerlendiren Buruk, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirtti.

Yeni transfer Michy Batshuayi'nin takıma uyum sağladığını söyleyen Buruk, transfer çalışmalarının gizli ilerlediğini ve en kısa zamanda sonuçlanacağını belirtti.

Özellikle sağ bek ve orta saha mevkileri için transfer çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Buruk, Rennes'ten Guela Doue'nin listelerinde olduğunu ve transfer sürecinin olumlu ilerlediğini ifade etti.

Ayrıca, TFF seçimleri ve yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yabancı oyuncu kuralıyla ilgili değişiklik vaadi hakkında da yorum yapan Buruk, Türk futbolunun geleceği için radikal kararların alınması gerektiğini belirtti. Okan Buruk'un açıklamalarına göre, Galatasaray yönetimi transfer konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi kadroyu güçlendirmek adına çalışmaların hızla devam ettiği görülüyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder