adscode
adscode
adscode

Galatasaray Transfer Çalışmalarında İki Yıldız İçin 60 Milyon Euro Bekliyor

Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürürken, Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez için 60 milyon euro bonservis geliri hedefliyor.

Galatasaray Transfer Çalışmalarında İki Yıldız İçin 60 Milyon Euro Bekliyor

Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarında hız kesmeden ilerliyor. Sarı-Kırmızılılar, transferin gözde isimlerinden Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez için bonservis bedellerini belirledi. Habere göre, Galatasaray bu iki oyuncusundan toplamda 60 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Barış Alper Yılmaz için en az 35 milyon euro talep eden Galatasaray, EURO 2024 performansıyla dikkat çeken genç oyuncuyu büyük bir potansiyel olarak görüyor.

Diğer yandan, Copa America'da Kolombiya formasıyla finale çıkan ve turnuvada performansıyla göz dolduran Davinson Sanchez için belirlenen bonservis bedeli ise 25 milyon euro olarak açıklandı. Avrupa'nın önemli takımlarının ilgisini çeken bu iki oyuncu için özellikle Premier Lig ekiplerinin teklif hazırlığı içerisinde olduğu belirtiliyor. Galatasaray yönetimi, transfer döneminin sonuna kadar bu iki oyuncudan önemli gelir elde etmeyi hedefliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder