adscode
adscode
adscode

Galatasaray ve Beşiktaş Heyecanı Başlıyor

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. Maç ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak merak konusu.

Galatasaray ve Beşiktaş Heyecanı Başlıyor

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. 2023-2024 Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maçın şifresiz olarak yayınlanacağı ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20. 45'te başlayacağı açıklandı.

Muhtemel 11'ler şu şekilde olacak:Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, IcardiBeşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, ImmobileGalatasaray ve Beşiktaş arasındaki bu mücadele, tarihlerinde 356. kez karşı karşıya gelmelerine vesile olacak. Süper Kupayı daha önce kazanan takımlar arasında son şampiyon Galatasaray da bulunuyor. Heyecanla beklenen Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçını heyecanla izleyeceğiz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder