adscode
adscode
adscode

Galatasaray ve Beşiktaş Süper Kupa'da Karşılaşacak

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

Galatasaray ve Beşiktaş Süper Kupa'da Karşılaşacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 18. Turkcell Süper Kupa, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş arasında oynanacak. Maç 20. 45'te İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ATV'den canlı yayımlanacak. GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER:GALATASARAY: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi. BEŞİKTAŞ: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile.

Süper Kupa'da daha önce 8 kez karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabette Galatasaray 7 kez, Beşiktaş 2 kez şampiyonluk yaşadı. İki takım arasındaki mücadelede heyecan dorukta olacak. Önceki maçlarda Galatasaray daha üstün olsa da Beşiktaş'ın da güçlü bir rakip olduğu unutulmamalı. Bakalım bu kez hangi takım kupayı müzesine götürecek?Süper Kupa maçı, Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği bir müsabaka olacak. Her iki takımın da taraftarları maça büyük ilgi gösteriyor. Süper Kupa mücadelesini kaçırmamak için ekran başında olmayı unutmayın. Heyecan dolu bir maç bizleri bekliyor!.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder