adscode
adscode
adscode

Galatasaray Yönetiminden Emin Bayram Açıklaması: Herhangi Bir Anlaşma Yok

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Emin Bayram transferiyle ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi.

Galatasaray Yönetiminden Emin Bayram Açıklaması: Herhangi Bir Anlaşma Yok

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, geçen sezon Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da kiralık forma giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusu Emin Bayram ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatipoğlu, Emin Bayram'ın transferiyle ilgili herhangi bir anlaşmanın olmadığını belirtirken, sadece bir teklifin geldiğini ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Kamuoyunda dolaşan rakamların doğru olmadığını vurgulayan Hatipoğlu, Emin'in Galatasaray altyapısından yetişen ve değerli bir oyuncu olduğunu dile getirdi.

Daha önce sosyal medyada dolaşan haberlerde Galatasaray'ın Westerlo ile Emin Bayram'ın kalıcı transferi konusunda anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Ancak Hatipoğlu'nun bu açıklamalarıyla bu iddiaların doğru olmadığı anlaşıldı. Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram, geçen sezon Belçika Jupiler Pro Lig'de Westerlo formasıyla 23 maça çıkmıştı. Galatasaray taraftarları ve spor yorumcuları ise bu transfer söylentilerine tepki göstermişlerdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder