adscode
adscode
adscode

Gazeteci Uğur Dündar İsrail Dışişleri Bakanı'na Tepki Gösterdi

Gazeteci Uğur Dündar, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etmesine sert bir şekilde yanıt verdi.

Gazeteci Uğur Dündar İsrail Dışişleri Bakanı'na Tepki Gösterdi

Gazeteci Uğur Dündar, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etmesine sert bir tepki gösterdi. Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz.

Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz! 'Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var' deriz. " ifadelerini kullandı. Dündar, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Saddam Hüseyin'e benzeterek tehdit ettiğini belirtti.

İsrail'in kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yaptığını ve bu gerçekleri inkar ettiğini vurgulayan Dündar, Türkiye Cumhurbaşkanı'nı tehdit etmeye kalkanlara sert bir dille karşılık verdi.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türk medyasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'i işgal etmekle tehdit ettiği iddialarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan'ı Saddam Hüseyin'e benzeterek tehdit etmişti. Bu sözler üzerine gazeteci Uğur Dündar'dan sert bir tepki geldi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder