adscode
adscode
adscode

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Etkkinliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Aile Yılı etkinlikleri kapsamında aile dostu şehir olma hedeflerini paylaştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Etkkinliği

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu yılı Aile Yılı ilan ettiklerini belirterek, aile dostu bir şehir olma hedeflerini paylaştı. Şahin, ailenin sevinci ve üzüntüsünü paylaşmanın önemine vurgu yaparak, doğa ile iç içe olmanın, birlikte olmanın ve paylaşmanın önemine değindi.

Belediye olarak çocuk dostu, aile dostu, kadın dostu ve baba dostu bir şehir olma gayretinde olduklarını belirten Şahin, ailelerin ihtiyaçlarına göre destek verdiklerini ifade etti.

Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri gerektiğini vurgulayan Şahin, belediyenin çocuklara destek olmak adına çalışmalar yaptığını söyledi.

Eğitim dostu bir şehir olma hedeflerinin ön planda olduğunu belirten Şahin, eğitimin başarı için önemli olduğunu ve fırsat eşitliği sağlamak gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, şehri spor şehri yapma hedeflerini de paylaşan Şahin, çocukların bedensel gelişimlerinin önemine dikkat çekti. Programda Uzman Psikolojik Danışman Yunus Emre Avcı tarafından "Sporun İnsan Sağlığına Faydası" konulu bir söyleşi yapıldı. Ebeveynler etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin