Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Önemli Kolaylık: 15 Temmuz Etkinlikleri İçin Ücretsiz Ulaşım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılmak isteyenler için önemli bir kolaylık sağlıyor. Turuncu şehir içi toplu ulaşım araçları, GAZİRAY ve tramvaylar 17.00 ile 24.00 saatleri aras

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılmak isteyenlere önemli bir kolaylık sağlıyor. Bu özel günde, vatandaşların etkinliklere kolayca ulaşabilmesi amacıyla turuncu şehir içi toplu ulaşım araçları, GAZİRAY ve tramvaylar 17. 00 ile 24. 00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek. Gaziantep halkı, bu özel günü toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanarak kutlayabilecek ve düzenlenecek etkinliklere rahatça katılabilecek. Belediye bu uygulama ile şehirdeki ulaşımı rahatlatmayı ve etkinliklere katılımı artırmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçmeyin