adscode
adscode
adscode

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TMOK İş Birliğiyle Fair Play Anneleri Projesi Paneli Gerçekleşti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle düzenlenen 1'inci Fair Play Anneleri Projesi Paneli hakkında detaylar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TMOK İş Birliğiyle Fair Play Anneleri Projesi Paneli Gerçekleşti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle düzenlenen 1'inci Fair Play Anneleri Projesi Paneli, 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi'nde gerçekleşti. TMOK tarafından seçilen Şahin, panel öncesi düzenlenen tören ile resmi olarak "Türkiye'nin İlk Fair Play Annesi" ünvanını aldı.

Başkan Fatma Şahin, gönüllülük esaslı çalışma anlayışının önemine vurgu yaparak, insan yetiştirmenin kolay olmadığını ve merhamet ile vicdanın öğretilmesi gerektiğini belirtti. Gaziantep'in çocuklarını önemsediğini ve eğitim için büyük çaba gösterdiklerini ifade etti. Şahin ayrıca, 6 Şubat tarihindeki deprem sürecinde Nurdağı'na yardım etmeden geçmediklerini ve depremzedelere destek olduklarını paylaştı.

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ise Fair Play'ın insanlık anlamına geldiğini vurgulayarak, projenin Gaziantep'te başlatılmasının sebebini açıkladı. Gaziantep'te düzenlenen panelde Türkiye'nin ilk Fair Play Annesi seçilen Fatma Şahin'e plaket verildi. Panel öncesi, 11. Dünya Fair Play Karikatür ve Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren eserlerin sergisi açıldı. Katılımcılar sergileri gezerek bilgi aldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin