adscode
adscode
adscode

Gaziantep’te Büyük Uyuşturucu Operasyonu!

Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen operasyonda 54 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’te Büyük Uyuşturucu Operasyonu!

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 06-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonda büyük bir başarı elde edildi. Operasyon kapsamında 54 şüpheli gözaltına alındı ve ellerinde bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.

Yapılan operasyonda, toplamda 409 bin 45 adet uyuşturucu hap, 28 kilogram skunk, 16 kilogram 219 gram esrar, 797 gram metamfetamin, 567 gram sentetik kannabinoid, 46 gram eroin, 43 kök hint keneviri, 5 adet hassas terazi, 5 adet tabanca ve 1 adet tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan 54 şüpheli şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gaziantep’te gerçekleştirilen bu önemli operasyon, uyuşturucuyla mücadelede gösterilen kararlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Emniyet güçlerinin ve savcılığın koordineli çalışması sonucunda, sokaklarda dolaşan uyuşturucu maddelerin önemli bir kısmına el konulmuş oldu. Güvenlik güçlerine operasyonda gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyoruz. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin