adscode
adscode
adscode

Gaziantep'te Provokasyon İddiaları Yalanlandı!

Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişinin evin çatısından attığı briketle polis memurunun yaralandığı iddiaları yalanlandı. Olayın detayları haberimizde.

Gaziantep'te Provokasyon İddiaları Yalanlandı!

Gaziantep'te dün yaşanan olayla ilgili çıkan provokasyon iddiaları yalanlandı. Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük bir bilgi kirliliğine neden olan haberlere Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından açıklama geldi.

DMM, Barak Mahallesi'nde bir binada ikamet eden vatandaşlar ile sokaktaki bir grup arasında çıkan tartışmada, bir komiser yardımcısının ahşap sandalye ile yaralandığını belirtti. Polis memurunun hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilirken, olaya karışan her iki tarafın da Türk vatandaşı olduğu vurgulandı. DMM, sosyal medyada yayılan yabancı uyruklu bir kişinin polis memurunu briket atarak yaraladığı iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve 6 şüphelinin yakalandığı açıklandı. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik münferit iddialara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Gaziantep'teki olayın Kayseri'de yaşanan provokasyonun bir benzeri olabileceği belirtilirken, halkın bilinçli olması gerektiği mesajı verildi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin