adscode
adscode
adscode

Gaziantepin 5 Katlı Armine Mağazasına İlgi Büyük

Gaziantepin 5 Katlı Armine Mağazasına İlgi Büyük

Gaziantepin 5 Katlı Armine Mağazasına İlgi Büyük

Tesettür giyim markalarının bazı illerde potansiyel müşteri adayları daha fazladır. Bu illerden biri de Gaziantep’tir. Ticari hayatın canlı olduğu ve tesettür giyim markalarının yoğun ilgi gördüğü bu ile 5 katlı bir tesettür mağazası açıldı. Armine markasının yer aldığı bu 5 katlı bina kısa zaman önce yatırım amacı ile yapıldı. Hem bölgeyi kalkındırıp istihdam sağlamak hem de markanın satış gelirlerini artırmak için kurulan bu mağaza büyük ilgi gördü. İş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran’ın birlikte yaptığı bu yatırım halk tarafından da beğeni ile karşılandı. Çeşitli ve büyük yatırımları da olacak bu yatırımcıların aynı zamanda yurt dışında da halihazırda yaptıkları görüşmeler var. Bu görüşmeler olumlu sonuçlandığında büyük projelere imza atan yatırımcıların ülkemize sağladığı büyük katkılara da yakından şahit olacağız. İngiltere- Londra, Irak- Erbil, Katar- Doha, İran- Tahran ve BAE gibi ülkelerde hayata geçirilecek projelerle daha da büyümeye devam edeceklerdir.  

Mağazanın yer aldığı caddenin eski gücüne kavuşması ve esnafın ayaklanması için böyle bir girişime ihtiyaç vardır. İşin hakkını verecek şekilde yaptıkları bu yatırım bölgenin kalkınmasını da büyük ölçüde destekleyecektir. Açıldığı ilk günden beri ciddi bir satış hacmi bulunan markanın müşterileri de fazla. Gaziantep’in Armine şubesi, tesettür modasının kalbinin attığı yer olarak görülüyor.

Mağazanın her katında bulunan ayrı bölümlerde çeşitli kategorilerde kadın giyim ürünleri yer alıyor. Çanta, hırka, yelek, mont, ipek eşarp, şal, tunik, gömlek, kap modellerinin yoğun olduğu mağaza her kesimden kadının alışveriş yapabilmesine imkan sağlıyor. Tasarımları ve modern çizgileri sayesinde çoğu kadından ilgi gören Armine, bu mağazada hak ettiği değere ulaşmış olabilir. Bölge halkının hem sosyalleşmesi hem de alışveriş yapabilmesi için büyük fırsatlar sunuyor. İndirim dönemleri ve kampanyaların da yer aldığı bu büyük mağaza müşterilerine mükemmel bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Armine Gaziantep şubesi dışında bir de markanın online ürün satış sitesi var. Bu siteden de ürün satın alıp değişim yapabilme imkanınız bulunuyor. www.arminegaziantep.com adresinde binlerce çeşit ipek eşarp ve şal modelleri olup diğer kategorilerde de ürün satışı var. Markanın en beğenilen ürünleri ve renkli şalları burada da satışa sunulmuş. Dilediğiniz alışveriş stilini seçmekte özgür olduğunuz için iki mağazadan birinde alışveriş yapabilirsiniz.   

Armine kalitesini yaşamak ve sezonun canlı renklerine ulaşmak artık çok daha kolay. Fiziki mağaza ve e-ticaret sitesi alışveriş alışkanlıkları farklı olan herkesi aynı noktada buluşturuyor. Tüm modelleri yakından görebilme fırsatınız olduğu bu seçeneklerden istediğinizi kullanabilirsiniz. Gardırobunuzda eksik olduğunu düşündüğünüz parçaları buralardan temin edebilirsiniz. Kalitesinin ve tarzının tartışılmaz olduğu markalardan biri olması müşteri potansiyelini de her geçen gün artırıyor. Daha önce alışveriş yapmamış olanlar Armine şıklığını yaşamak için geç kalmış sayılmaz. 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin