adscode
adscode
adscode

Gaziantepte 5 katlı Armine Şubesi Açıldı

Gaziantep ve çeşitli illerde yatırımcı olarak bilinen iş adamı Mehmet Duran ve iş kadını Rojin Duran ticari hayata yeni bir alışveriş binası kazandırdı

Gaziantepte 5 katlı Armine Şubesi Açıldı

Gaziantep’te en büyük Armine şubesi olarak akıllara kazınacak bir bina olmuş.

www.arminetrend44.com online satış sitesinin de sahipleri olan bu yatırımcılar devasa bir şube açtı. Kaldı ki 5 katlı Gaziantep Armine şubesinde tesettür giyimine dair yok yok. Her katta ayrı bir kategori olup aradığınız ürünleri bulmamanıza imkan yok. İlk kattan mağazaya giriş sağladığınızda yukarı çıkana kadar yeni sezon ürünlerden gözlerinizi alamıyorsunuz. Rengarenk şallar, ipek eşarp, kaşmir mont, tunik, kap, kapitone mont içinde kaybolup gidiyorsunuz. ArmineTrend online mağasında yer alan binlerce tesettür kadın giyim ürünleri burada da yer alıyor. Tesettür abiye modelleri, tesettür elbise modelleri, kap, şal, eşarp, çanta, tunik, bluz, gömlek, ayakkabı, bone ve daha birçok ürün bir arada. Bunları ayrı ayrı mağazalarda aramak yerine 5 katlı Armine şubesini gezerek bir çırpıda alışverişinizi bitirebilirsiniz.

Gaziantep gibi yeniden kurulması planlanan bir şehrin ticari hayatını canlandırabilmek adına oldukça büyük bir yatırım. İş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran yalnızca yatırım için kolları sıvamamış. Gaziantep’e olan tutkuları ve bölgedeki istihdamın sağlanabilmesi için de bu işe girişmişler. Aslına bakıldığında hem ticaret hem de bir gönül işi denilebilir. Gaziantep’in Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük şehirlerinden biri olması ticari olarak da gelişmesini katkı sağlamış. Ancak yaşanan olumsuzluklar bölgenin eski ticari hareketliliğini kaybetmesine neden olmuş. Yapılan yatırım ile Armine markası büyürken diğer yandan da yeni yatırım olanakları değerlendiriliyor. Bunun için Irak- Erbil, Katar- Doha, İngiltere- Londra, BAE ve İran- Tahran yatırım ve proje görüşmeleri yapılıyor. 

Yeni Gaziantep Armine şubesi hem bölgeye hem de şirkete başarılarla geri dönüş sağlayacak bir projedir. Bölgede yer alan olumsuz havayı dağıttığı, ticareti canlandırdığı gibi sosyalleşme imkanı da sunuyor. www.arminetrend44.com adresinde yer alan binlerce ürün burada da var. Ürünlere yakından bakmak ve keyifli vakit geçirmek için bu yeni şubeyi görmeden alışveriş yapmayın. Armine şubesi olarak açılan bu büyük alışveriş binası bulunduğu konuma da yeni soluk getirmiş.

Yatırımlarına hız kazandıran ve istihdam sağlama konusunda hassas davranan şirketin yeni yatırımları da olacak. Halihazırda bekleyen ve projelendirme aşamasında olan çok fazla çalışmaları var. Bölgenin ticari alanda kalkınması ve inşaat çalışmalarının hızlandırılması konusunda çeşitli projeleri bulunuyor. Yatırım amacı ile giriştikleri her işten alınlarının akıyla çıkmayı başarmaları yanında emin adımlarla ilerliyorlar. Sürekli azimli ve kararlı olmaları başarıdan başarıya koşmalarına imkan veriyor. Yatırım çalışmaları ve projeleri dışında çok sayıda sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyorlar. Gaziantep ve Türkiye için bir değer olan bu iş kadını ve iş adamının sıradaki icraatlarını dört gözle bekliyoruz. Eminiz ki gelecek projeleri de en az bunlar kadar iyi olacaktır.       


Geleneksel mağazacılık dışında yeni nesil ve sosyal medya ve E-Ticaret  konularında İngiltere merkezli teknoloji ve finans, turizm konularında dünya markası haline gelen helal el dıyar ltd unııtedkingdom ile konsorsiyum kuran Mehmet Duran ve Rojin Duran, Trendyol, Hepsiburada, N11 ve PTTAVM sözleşmelerini imzalayarak  pazaryerlerin de mağazalarını açtılar


    www.cicekci.tv             www.armine.tv          www.arminetrend44.com      www.avsallarcicekcilik.com

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin