adscode
adscode
adscode

Gelen teklifleri reddediyor! İşte Aboubakar'ın fesih şartı...

Tüm Spor - Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar'ın Suudi Arabistan ve Brezilya'dan gelen teklifleri geri çevirdiği ileri sürüldü.

Gelen teklifleri reddediyor! İşte Aboubakar'ın fesih şartı...

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği ve siyah beyazlı yönetimin yollarını ayırmak istediği Vincent Aboubakar'ın gitmemek için direndiği ileri sürüldü.

Gelen teklifleri reddediyor

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile sözleşmesi 2025’te bitecek Aboubakar kulübe gelen tüm teklifleri geri çeviriyor.

Yıllık maaşının ödenmesini istiyor

Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddeden Kamerunlu golcü, yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret alıyor. Kulüple inatlaşan 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

Ayrılık için olumlu yanıt alınamadı

Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda düşünülmediğini net bir dille bildirdi. Yönetim, Kamerunlu golcüye, "Bundan sonra kadroda yer alman çok zor" mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı.

Van Bronckhorst şans vermeyi düşünmüyor

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Aboubakar’ı Galatasaray’la oynadıkları Süper Kupa ve ligdeki Samsunspor maçlarında kadroya yazmamıştı. Hollandalı hocanın, Aboubakar’a şans vermeyi düşünmediği aktarıldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder